Monday, August 23, 2010

Kerry King despre Twitter şi/sau Facebook

Scurt, direct, la obiect, fără ocolişuri. Ca muzica.

“I never did Facebook, I’ve never done anything like that. I don’t think people need to know what I’m doing for dinner. You can find out anything you need to know about me on Slayer.net and in countless interviews on their websites. I think some things are private. If I’m wiping my ass and picking my nose, I don’t need to tell the world about it."

38 comments:

alexander said...

hai frate, fa-ti cont pe facebook sa ne cunoastem mai bine! :)

Donkeypapuas said...
This comment has been removed by the author.
Delia Mărgărit said...

pentru mine este clar. cine nu are cont pe facebook este un las care nu vrea sa socializeze, un dropout al societatii noi , in care ne traim vietile. totul este o vitrina controlata pe facebook. cine compara un cont care are ca scop socializarea si fortificarea eului propriu ,cu un wc public, nu are decat sa asculte de dl. king kong.
cred ca ar fi si asta o solutie: sa se dea o lege prin care toti cetatenii ue sa fie obligati sa aiba un cont pe Facebook. cu date personale corecte, verificate si de ce nu , cu detalii cat de cat interesante despre gusturile, preocuparile etc.

eu lucrez in pr si pun mare pret pe sinceritate si transparenta.

Donkeypapuas said...
This comment has been removed by the author.
Paul Slayer Grigoriu said...

@Delia Margarit: Ce fumezi, ca ne-ar interesa si pe noi? Ca studiu de caz. Si nu raspunde pe facebook, noi suntem niste dropoutsi.

mad said...

@ Delia Margarit:

SOCIALIZÁ, socializez, vb. I. Tranz. A trece în proprietatea întregului popor principalele mijloace de producție sau alte bunuri aflate în proprietate privată. 2. Refl. (Despre muncă, producție) A dobândi un caracter social datorită dezvoltării forțelor de producție. [Pr.: -ci-a-] – Din fr. socialiser. A se vedea aici pentru detalii.

Ce-i drept, in templul idolului feisbuc nu se invata limba romana.

alexander said...

@delia: nu era mai bine sa te ocupi in continuare de Alt Data, Microsoft, HTC si alti clienti de-ai vostri?

ai picat fix intr-o zona in care cleiul PRistic e pulverizat cu un jet senin :)

intreaba si FastForward daca nu ma crezi :)

alexander said...

frate Pavel, de ce intrebi de fumat? nu iti ajunge fumul de tamaie? :)

Anonymous said...

Facebook-ul este de fapt un blog, nimic mai mult. Deci pe Facebook ca si pe blog poti sa scrii toate excrementele sau chestii mai serioase. Ce ai chef de fapt. Kerry King ar fi putut scrie ce îi place si pe un blog, nu neaparat pe Facebook. Atunci de ce sa-l denigreze pe ultimul si nu principiul ? Pina a urma ce-i rau in astea ?
LR

Delia Mărgărit said...

dicţionarele franţuzeşti indică pentru cuvîntul socialiser sensuri predominant politice - "a trece în proprietate colectivă", "a face să devină socialist" - dar şi unele mai largi: "a adapta la viaţa în societate, la raporturile sociale". Acestea nu lipsesc nici între semnificaţiile pe care le are în engleză verbul to socialize; doar că li se adaugă şi altele, mai concrete: "a organiza participarea în grup la ceva", "a face parte, în mod activ, dintr-un grup social" etc. A socializa e la origine un termen de specialitate, din limbajul sociologiei şi al psihologiei, dar a devenit, ca şi derivatul său substantival socializare, un bun general al jargonului vieţii moderne, un cuvînt la modă pentru a desemna stabilirea de contacte umane. Evident, s-a impus şi dintr-o necesitate: nu exista un singur cuvînt care să acopere ideea de "a fi împreună cu alţii", în opoziţie cu "a fi singur". De la generalitatea acestui concept se coboară însă, brusc şi adesea comic, la situaţiile concrete în care a socializa devine un simplu substitut pentru acţiuni care ar putea fi foarte uşor denumite şi altfel.


Dar cum spuneam, unii chiar au ramas in urma. (ages away ) . Facebook va deveni o regula stricta in cativa ani si e si normal ca unii golani , derbedei si oameni fara nicio ancora in realitatea in care traim nu vor sa se conformeze cu bunul simt.
la fel ca si cu pasaporul sau buletinul biometric. unii tipa ca li se incalca drepturile dar nu stiu nimic despre aceste lucruri.

fiti siguri ca, atunci cand se vor da amenzi, dar din alea adevarate, in euro, toata lumea va avea un cont pe Facebook. chiar si acel individ vexat ca vezi doamne ,ca noi ne-am uita in wc -urile altora. un idiot. si voi sunteti un pic cam talibani. daca nu , ne vedem pe Facebook si socializam.

corina Klaus said...

asta a propus si senatorul american de connecticut , E.S. Christoph J. Dodd si anume alegerea pe viitorul foarte apropiat a unei variante facebook , twitter sau alta ( whatever),unde toti cetatenii cu drept de vot sa aiba un cont public cu cateva informatii sumare care nu deranjeaza pe nimeni (legea este in senatul american si va fi votata aproape sigur, avand si sprijinul E.S. Presedintele OBAMA. si cum SUA -i fruncea, se va adopta imediat si in scarba aia de europa.

Paul Slayer Grigoriu said...

@ Delia Margarit: "Individul ala vexat" e american, asa ca i se rupe lui in paispe de amenzile in euro.
Cat despre obligativitatea legala de a avea un cont pe facebook, ea incalca dreptul la intimitate. Poate ca eu nu vreau sa-mi vezi fatza, nici sa stii ce muzica ascult (ascult Slayer, oricum n-ai tu treaba cu astia), nici ce gusturi am. Sunt optiunile mele personale si este alegerea mea daca vreau sa le impartasesc sau nu.
Dar vad ca lumea ta de vis (avansata, nu "ages away" ca a noastra - of, of, grea e limba romana) seamana cu a lui Orwell din romanul "1984". Tu l-ai intampina cu bucurie pe Big Brother. Noi nu. Daca vrei sa stii mai indeaproape despre ce vorbesc, cauta pe wikipedia despre George Orwell. Din pacate individul nu are cont pe facebook.

E. S. - hahahaha.

"Attitude is my addiction, I live life with no regrets/ Unlike you, it's my conviction that sets me apart from the rest".

Toate cele bune!

codin de romania said...

mie im place facebook si
Bulzul ardelenesc (mamaliga cu brinza de burduf)

Ingrediente:
300 g malai, 1 l apa, sare dupa gust, 500 g brinza de burduf, 500 ml iaurt sau lapte batut, 50 g unt si citeva linguri pentru uns

Preparare

Se prepara mamaliga din apa, malai turnat in ploaie si sare. Se lasa sa se raceasca si se intind 4-5 bucati de mamaliga pe o suprafata unsa cu putin unt sa nu se lipeasca mamaliga. Se dispune untul topit in prealabil. Se repartizeaza in bucati egale brinza si se fac bulgari de mamaliga. Atentie sa nu se vada brinza. Se incinge cuptorul la foc rapid si se dispun bulgarii de mamaliga pe o tava unsa bine cu unt. Se dau la cuptor pina cind se rumenesc pe toate partile. Se servesc fierbinti, cu iaurt deasupra, in vase adinci sau castronase.

Timp necesar 45-50 minute
Calorii/portie
Portii 4-5

si dupa aia ma cac in farfuria pe care i-o servesc deliei margarit.

Anonymous said...

Pentru Delia : ce e ala PR ?
In alta ordine, mie mi se pare pur si simplu SF ce afirmi tu despre aspectul obligatoriu a avea un cont Facebook. Mi-aduce aminte de culesul obligatoriu de cartofi de pe vremea raposatului. Tu iti dai seama ce-ar fi in cazul in care toata lumea ar fi obligata sa dea informatii despre el ? Eu personal as pune o fotografie cu Rocco Sifredi, dar ma tem ca dupa ce oi fi citit informatiile de pa pagina acestuia as deveni vexat. Iti dai seama cum ar fi cu o planeta de vexati ?
LR

Donkeypapuas said...
This comment has been removed by the author.
Donkeypapuas said...
This comment has been removed by the author.
Delia Mărgărit said...

nu de bani e vorba domnule securist sub acoprirea sutanei donkeypapuas. dumneata reactioneziexagerat ,daca numai pentru o opinie de pe net ajungi la constitutia URSS si la fraierii din piata universitatii. habar nu ai cu ce se mananca pr-ul, dar lovesti in stanga si in dreapta .

nici nu ai ce cauta pe facebook cu asemenea atitudine. esti un antisocial fara pereche si nici nu vreau sa te cunosc pe facebook. si ca sa-ti mai dau o veste buna, nu fac nicio campanie pentru cash, pentru ca acum o duc bine financiar. (platesc cateva mii de euro numai ratele la banci ca statul sa poata lua impozite si sa plateasca neispravitii de bugetari).

Donkeypapuas said...
This comment has been removed by the author.
Donkeypapuas said...
This comment has been removed by the author.
Paul Slayer Grigoriu said...

@ Donkeypapuas: Nu mai da citate in franceza! Este o limba retrograda! Ages away, my friend! Si vezi ce faci cu sutana aia.

@LR: PR inseamna public relations. O functie respectabila, dar, vai, atat de demonetizata in ultima vreme. Ca sa fiu mai exact, un "PR" din zilele noastre este cineva care nu trebuie sa aiba nicio competenta deosebita (ma rog, e necesar sa stie sa scrie si sa citeasca si sa rupa cateva propozitii in engleza, nu la fel de multe in romana), dar sa fie bine inarmat cu frazele-cliseu ce pot fi gasite in fiecare emisiune televizata mainstream sau in orice reclama: "comunicare libera", "societate deschisa", "o lume mai buna", "pentru ca ne pasa", "socializare", "fortificarea eului propriu", "realitatea in care traim" si eventual doua-trei sloganuri ecologiste. Evident, toate acestea fara mare acoperire conceptuala, de unde atata filosofie? Aceste vorbe goale trebuie imbinate in fraze cat mai pompoase si lipsite de continut, care sa imbrace diferite evenimente de promovare sau sa apara, sub forma de articole, prin ziare si reviste sau la evenimentele sponsorizate de compania pentru care lucreaza respectivul PR. Acesta mai trebuie sa fie in ton cu vremea (adica nu "ages away") si sa foloseasca un limbaj adecvat zilelor noastre si celor carora li se adreseaza. Cu alte cuvinte, trebuie sa isi fizexe targeturi clare, sa aiba deadlineuri stabilite, pe care sa le respecte, creand astfel un plus de image companiei la care lucreaza. Lucurile astea nu trebuie discutate neaparat intr-un cadru formal, o poti face si la lunch sau chiar dinner, imbracat casual si cu un body language adecvat. Got it? Esti cool?

alexander said...

tudor daescu e rugat sa se uite azi in alta parte :)

Donkeypapuas said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Pentru Paul : mersi pentru calitatea explicatiilor si pentru kindness. Totusi, daca PR inseamna public relations, ma asteptam sa-mi raspund a altcineva, eventual chiar cea caruia i-am pus intrebarea in mod direct, ca doar public sint si eu...
LR

Delia Mărgărit said...

oameni ai trecutului peste care ara juggernautii moderni, atasati valorilor universal valabile, multiculturalismul, consumerismul si postmodernismul, si nu relativismului comparativ, ai caror sclavi sunteti. pe cine mai intereseaza ideile unui kirkegaard, care era el insusi usor retard? pe prea putini. aceia sunt adevaratii looseri, cei ce nu vor sa-si faca un cont pe facebook. adevarate monumente de "nesupunere", in fapt fiind vorba despre frustrare existentiala. nu scriu cu majuscule, nu folosesc diacritice decat pentru a-mi scrie numele, pentru ca nu cred ca este necesar ca la o sueta pe internet sa fi atat de reverentios.
teorii conspirationiste a la dpapuas, ... prostii. nici nu mai am timp de discutia asta inutila, si ii recomand scatofilului, care ma serveste cu cacat, sa deguste in mediul lui delicatesa ardeleneasca.

Paul Slayer Grigoriu said...

Si totusi, dragi prieteni, eu cred (de fapt, sper) ca Delia Margarit sau cine semneaza sub numele ei glumeste. Parca vad in spatele ei rasul vreunui prieten al meu care vrea sa-mi faca o farsa si se distreaza de cum m-am inflamat. Pentru ca ce scrie aici sub numele Deliei Margarit are tot necesarul unei farse: mici provocari (ca cele cu actele biometrice sau cu "fraierii" din Piata Universitatii), obtuzitate parca voit ingrosata, greseli de exprimare si ortografie, concepte vehiculate cu indemanarea unui elefant intr-un magazin de portelanuri. Asta cred ca e: cineva face o gluma, destul de reusita de altfel. Pentru ca daca nu e asa, ma iau cu mainile de cap. In lumea in care vom fi obligati sa avem conturi pe facebook securistii vor fi someri, pentru ca fiecare va fi securistul aproapelui sau. Si atunci chiar ca nu vor mai conta mizilicuri ca ortografia, coerenta sau competenta.

@LR: Te inseli. Public e doar cine aduce profit firmei PR-ului respectiv. Restul sunt mase.

Anonymous said...

Ma distrati.
*takes popcorn* *sit's back and enjoys*

Cheerz,

L.

PS: Pariez ca Delia M. este Fratello CACHELO. =))

Paul Slayer Grigoriu said...

Ar fi o farsa reusita din partea lui.

Paul Slayer Grigoriu said...

PS: "sit's" ala e vreun jargon de facebook? Hahahaha.

Anonymous said...

daca eliminam ->'<- suntem iarasi in pas cu gramatica :))

Cheerz,

L.

Donkeypapuas said...
This comment has been removed by the author.
Delia Mărgărit said...

folosesc anonymizer, stati linistiti. in vederea punctuatiei, v-am mai spus-o, cred ca trebie folosita optional , atunci cand chiar nu mai ai de ales.
cam multe preocupari de stasi pentru niste tineri idealisti si rebeli .

Donkeypapuas said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Stai linistit Larry si mai sapa (cu tot cu floricele), nu eram eu. Vezi ca s/ar putea sa/ti plesneasca portjartier/ul... Io daca vreau sa te(va) intarat, o fac face to face, cat despre subiectul in sine, eu cred ca Facebook este un element de studiu important pentru psihologi, sa vezi cate frustrari sociale, chestii maniacal-depresive, etc., afiseaza oamenii pe acolo. Nimeni nu isi pune problema ca ar putea fi Dan "Bitch" Badescu...

Fratello Metallo

PS. Paulica, vezi ca Delia e de acord cu tine in privinta imozitelor care se duc la nenorocitii de bugetari: asistenti sociali, profesori, medici, garci, etc. Cica din impozitele alea sunt platiti si popii, dar probabil ca astia sunt singurii care merita.

Anonymous said...

Si apropos, io ma asteptam sa povestesti cum a fost la Maiden...In sfarsit, inteleg prioritatea pe care o are Kerry King in sufletul tau.

Fratello Metallo

Anonymous said...

Si pentru ca Larry s/a (m/a) bagat in seama, il voi rasplati dedicandu/i ultimul videoclip a lu' Fernando de la Caransebes, ca sa mearga mai bine floriceaua. http://www.sukartube.com/play/48/Fernando%20de%20la%20Caransebes/865/vlad_tepes.html

Fratello Metallo

Justin said...

E adevarat ca pe Facebook unii publica tot felul de mesaje inutile, insa nici nimeni nu te obliga sa le citesti sau sa le acorzi importanta.

Pe de alta parte, tot pe Facebook am avut acces la cugetarile unor amici de genul :
"Il en faut peu pour etre heureux... vraiment tres peu pour etre heureux... il faut se satisfaire du necessaire...."
sau
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can't buy”

N-ar fi fost pacat sa nu ai acces la astfel de reflectii simple a unor persoana, care te pot imbunatati personal, si fara un suport de genul Facebook sau altele ori n-ai fi avut acces la ele, ori ei n-ar fi putut/vrut sa se exprime ? Sper sa reusesc sa te conving si sa-ti deschizi cont intr-o zi :)
Ti-am trimis un mesaj deunazi.

Paul Slayer Grigoriu said...

Numai simplul fapt ca fotografiile pe care le pui pe facebook devin proprietate a celor care coordoneaza site-ul ma face sa fiu extrem de circumspect. Cugetari frumoase se gasesc si in alte locuri. Plus ca treaba cu "societatea globala" pe mine chiar nu ma incanta.

Donkeypapuas said...
This comment has been removed by the author.