Sunday, October 24, 2010

Dragi prieteni şi cititori,

Intra din cand in cand aici un personaj care semneaza cu diferite nume fictive si care, probabil dintr-o suferinta profunda si dintr-o nevoie bolnavicioasa de atentie, isi imprastie tristetea si frustrarea in cuvinte obscene si aluzii homosexuale. Cum nu am timp sa verific comentariile din ora in ora si cum nu vreau (inca), sa le moderez, va rog sa treceti peste povestile lui si sa ma scuzati daca intalniti din cand in cand vorbe de claca, de mahala si de bordel pe care nu am apucat sa le sterg.

5 comments:

Paul Slayer Grigoriu said...

Domnule "doctor": dupa cum am mai spus, pe acest blog propaganda homosexuala nu e binevenita si nu va fi mentinuta in comentarii.

Dr. Adrian Marga said...

In primul rand , nu este vorba de propaganda. suna a goebbels , si nu ne place. dumneavoastra aveti o viziune obtuza . nu inteleg cum un om cu intelectul dvs. se preteaza la asemenea idei, usor retrograde, chiar naziste as putea spune.
Asociatia Minoritatilor Sexuale (AMS) isi rezerva dreptul de a comenta pe bloguri, de a emite pareri in limita bunului simt, si nu de a face propaganda, asa cum ne acuzati.
Aegroto dum anima est, spes est -
sper ca va veti indrepta si veti recunoaste in final greseala pe care o faceti cenzurand cateva vorbe , fie ele si de claca.
democratia sta mult deasupra unor porniri colerice de moment.

Paul Slayer Grigoriu said...

Domnule doctor,
Ce va place sau nu va place dumneavoastra, pe mine, ma scuzati, nu ma intereseaza. Va las acest comentariu pentru ca nu contine insulte. Dar, altfel, repet, propaganda pidosnica nu e binevenita in acest spatiu. Faceti comentarii unde doriti dumneavoastra, aici imi rezerv dreptul sa le elimin. Democratia se aplica in treburile publice ale tarii, pe acest blog deciziile imi apartin exclusiv si nu sunt supuse la vot.

alexander said...

frate, tot la vorbele lui ion iliescu ai ajuns: "democratie prost inteleasa" :D

Anonymous said...

@ Dr Adrian Marga

Nu va suparati, dar daca dvs sustineti democratia, adica cu subinteles de toleranta a vointei celorlalti, nu puteti sa va comportati si sa ginditi cu atita intoleranta.
LR