Tuesday, October 18, 2011

Teatru radiofonic - recomandare

Mâine, miercuri, 19 octombrie, la ora 21.05, la Radio România Actualităţi va fi transmisă piesa de teatru radiofonic "Valeriu Gafencu - Sfântul închisorilor", cu Dan Puric în rolul principal. Am fost la audiţia publică a acestei piese şi o recomand pentru o primă privire în viaţa şi trăirile unuia dintre martirii contemporani.

4 comments:

Anonymous said...

Daca e orden de la subcomandante Tarziu! Sa traiti, ascultam, sa traiti! Inclusiv noi, care nu ascultam niciodata Radioul!

Paul Slayer Grigoriu said...

Mai, baiete (sau fetito)! Ai ascultat piesa? Ai habar cine e Valeriu Gafencu? Ai auzit de Dan Puric? Vorbesti si tu - sau scrii - ca sa nu taci, ca multi alti comentatori din zona. Am recomandat o piesa de teatru radiofonic, tu bati apa in piua cu umorile tale si rafuielile personale. Nu asculta, frate, nu te obliga nimeni. Pentru cei neinteresati exista oricand alternativa "Libertatea".

Anonymous said...

pe langa altii, si eu am scris mizerii pe acest blog. nu am facut-o cu vreun scop anume, desi am exagerat in mod aberant. sper ca ai remarcat ca in ultima vreme m-am abtinut de la comentarii care oricum nu aveau nici un sens.
imi cer scuze si te anunt ca eu nu voi mai scrie pe acest blog.( decat daca am vreo treaba cu ce postezi)
inca o data imi cer scuze pentru magariile pe care le-am tot scris , dintr-o excitatie pe care nici acum nu mi-o explic.

Paul Slayer Grigoriu said...

Nu stiu cine esti, dar oricine ai fi iti accept scuzele. Nu port ranchiuna nimanui si sunt constient ca nici eu nu am avut mereu tonul cel mai potrivit.