Wednesday, June 24, 2015

Mâine îmi lansez cartea despre anii de liceu, "Cronicile vulpii"

Mâine, joi, 25 iunie, ora 18.30, la librăria Cărturești Verona, în grădină.


19 comments:

alexander said...

se lasă cu pogo la final?

Paul Slayer Grigoriu said...

Eu ma gandeam la inceput sa incingem unul.

alexander said...

Bună idee! Mă duc si eu la ale mele apoi gata încins.

Ancuta said...

e f misto, am inceput sa o citesc imediat si pe nerasuflate, dar trebuia sa te gandesti si la muritorii de rand care merg cu metroul sa o faci din macar doua volume :))
la multi ani la fel de plini ca cei care razbat din paginile cartii si sa ajunga bestseller!

Paul Slayer Grigoriu said...

Multumesc :). Mi s-a mai spus treaba cu doua volume. Cine stie, daca se implinesc urarile tale, poate la editia a doua.

Ancuta said...

o car zilnic la serviciu, e mai grea decat caserola cu mancare :) dar e super tare :)

Anonymous said...

Felicitari, e o carte care "curge" usor si-ti acapareaza atentia, intr-o oarecare masura imi aminteste de Swedish Death Metal a lui Ekeroth.
Vodka & rock'n'roll \m/

Cu stima, din Cluj

Redoo said...

Am intrat tare in ea, da mi-a batut nostalgia la usa si mi-sa facut dor de liceu si am luat o pauza.felicitar!

Catalin Ungureanu said...

Felicitari !Esti vulpea pt care strugurii nu sunt acri !Ai reusit sa ma faci sa citesc cateva pagini ale cartii chiar la serviciu,lucru neimaginat datorita volumului de munca pe care mi-l propun zilnic !Cate amintiri mi-ai rascolit legate de liceu ...!
Pe langa rock, betivaneli si prostioare facute in liceu ,actualii liceeni ar trebui sa retina ca pe vremea aia lectura ocupa un rol insemnat in viata unui adolescent !Asteptam cu nerabdare continuarea cronicii !

Paul Slayer Grigoriu said...

Multumesc. Ai prins la fix unul dintre punctele esentiale - cel legat de lectura.

Ancuta said...

Am terminat de citit. Savuroasa carte. Te admir pentru curajul sa publici un jurnal de adolescent atat de transparent... Parca imi pare rau ca am terminat-o.

Paul Slayer Grigoriu said...

Multumesc, Ancuta! Daca iti pare rau ca ai terminat-o, inseamna ca ai citit-o in spiritul in care a fost scrisa, pentru ca si mie imi pare rau ca acele vremuri au ramas in urma. Pe de alta parte, daca privesti gasca noastra ca pe o poveste, sa stii ca nu s-a terminat...

Ancuta said...

Stii doar ca la carte ma refeream si ma bucur ca prietenia voastra adevarata a supravietuit prezicerii profei care sustinea ca etape noi-prieteni noi... ai transmis nostalgia printre ultimele randuri si chiar mi se facuse si mie dor de anii mei de liceu, nici pe departe atat de intensi ca ai vostri :)

Alexandru Valentin Craciun said...

Si eu am cumparat cartea si am inceput s-o citesc...ma regasesc in multe pagini, imi place ca stii sa redai fidel atmosfera anilor de liceu. Cu bune, cu rele. Daca o termin in timp util, scriu si o cronica. E bine ca ai scos-o intr-un singur volum! Nu-l mai lasi din mana....

Paul Slayer Grigoriu said...

Multumesc mult!

Anonymous said...


Salut
Ieri am terminat cartea ta. Am 5 carti incepute dar vulpea a fost gata prima :). Spor in continuare la scris ... si la citit :)
Bogdan '77 Resita

Paul Slayer Grigoriu said...

Multam fain! E o onoare.

Andrei said...

Felicitari Paul, am terminat-o acum cateva zile. Chiar ca nu merita sa o scurtezi, ba din contra ar mai fi mers cateva sute de pagini. Citind mi-am amintit de multe chestii din anii aia...cat a mai trecut de atunci...

Paul Slayer Grigoriu said...

Multumesc, Andrei.