Thursday, December 1, 2011

Nicuşor Dan, o posibilă alternativă pentru Primăria Bucureşti

Despre posibilii candidaţi din partea partidelor şi a mişcărilor politice cred că ştim destule. Ştim cam ce pot face Silviu Prigoană, Sorin Oprescu, Adriean Videanu, Marian Vanghelie sau Cristian Popescu "Piedone": să înfunde Bucureştii mai adânc în mocirlă şi să-şi umple buzunarele. În căutarea unei alternative la acelaşi tip de om cu nume diferite, ar fi poate de folos să aruncăm o privire la ce are de spus acest domn: http://nicusordan.ro/ .

Later update: Alte detalii vezi aici.

6 comments:

Anonymous said...

Serios vorbind, ce poate face un Primar General dacă are un Consiuliu general compus din PeDe? Poa să fie şi maica Tereza acolo că tot nu rezolvă nimic. Fără o structură politică în spate nu se rezolvă niciodată nimic. Pentru că un om singur nu poate cunoaşte totul şi nici rezolva totul. Trăieşte într-o comunitate şi are nevoie de colaboratori cu aceleaşi valori. Se pare că pe malurile Dâmboviţei doar gangsterii (inclusiv cei ideologici) cunosc lucrul ăsta de bun simţ.

Lenuţa Cocoşu Drea

Paul Slayer Grigoriu said...

Daca ne multumim cu gandirea asta fatalista de tipul "nimeni nu poate schimba nimic" si, in plus, nici n-avem curajul unei semnaturi, nu vom ajunge departe, asa e. De aceea cred in cei curajosi, care au indrazneala sa iasa in fata.

Sorin Oprescu said...

@Elena Udrea (sinteti Elena Udrea, nu-i asa)

Doamna, tot incerc sa explic si eu acelasi lucru. Dar n-ai cu cine, n-ai cu cine. P---mea nu stie de altceva.

mad said...

http://www.contributors.ro/administratie/intalnire-online-cu-nicusor-dan-despre-lupta-sa-pentru-bucuresti-miercuri-ora-14-00/

Cetăţeanu FFF turmentat said...

Se pare că acest catindat al tău a început să dea dureri de cap ţâganului pădălist. Adicătelea ş-un independinte îi lasă-n urmă pă prostocaliiverzişti.
http://inliniedreapta.net/monitorul-neoficial/nedormitul-nicusor-dan-alegeti/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+InLinieDreapta+%28%C3%8En+Linie+Dreapt%C4%83%29

Paul Slayer Grigoriu said...

Nu pot decat sa ma bucur. Si sper ca migrenele celorlalti sa creasca proportional, odata cu apropierea datei alegerilor.