Friday, January 20, 2012

Mercenarii Gabriel se cred revoluţionari

De când au început protestele de stradă din ultima săptămână, apar tot mai mulţi falşi purtători de cuvânt, care încearcă să tragă spuza pe turta lor. Aşa este şi cazul lui Bogdan Naumovici, tânăr "publicitar", care este unul dintre principalii artizani ai campaniei RMGC pentru exploatarea (a se citi: distrugerea) prin minerit a zonei Roşia Montană. Cum una dintre revendicările constante ale Pieţei Universităţii a fost "Salvaţi Roşia Montană!" şi cum susţinerea proiectului de minerit este una dintre samavolniciile regimului Băsescu (nu că ceilalţi ar fi străini de ea), lucrurile se bat cap în cap. Mai nou cică în jurul domnului Naumovici s-ar fi coagulat şi alţi tineri care ar vrea să fac un partid. Corporatiştii neoliberali nu au înţeles, pare-se, că această revoltă este şi împotriva sistemului pe care ei îl sprijină.

6 comments:

Anonymous said...

De data asta tre sa fiu de acord. Se mai numeshte "joc la doua capete". De pica chioru', atunci sa ne dam rivolutzionari ca... poate, poate ni se da in continuare prajiturica.

Dar sa stie: NU MAI MERGE!

Anonymous said...

Am uitat sa semnez: Buffy, the Vampire Slayer

marul said...

veche

Paul Slayer Grigoriu said...

Buna ziua,
Nu ma deranjati, insa in general nu fac schimb de linkuri pe blog. O zi buna!

alexander said...

pai sa nu faci schimb de link-uri, tu sa nu promovezi pe nimeni :)))

iata ce inseamna elita de dreapta ;))

Donkeypapuas said...

Mercenarii Gabriel şi-au făcut apariţia la televiziunea... ghici, ghicitoarea mea! Împreună, evident, cu muierea aia care nu mai are ce mânca pentru că s-a terminat contractul de publicitate cu Nahum.